BED & BREAKFAST

De B&B bevindt zich in een gedeelte van de carréhoeve met eigen toegang. Er zijn twee luxueuze kamers, Carolus en Livia, die verschillend van sfeer zijn.

In de gastenkamer met open haard en zitgedeelte kunt u zelf gratis Nespresso koffie of thee zetten. Hier wordt tevens het ontbijt uitgeserveerd aan de grote gezamenlijke gastentafel. Tevens kunt u genieten van een drankje binnen, of buiten op het terras met vrij uitzicht. Minibar met frisdrank, biertjes, wijnen en versnaperingen zijn aanwezig.

Het Bourgondische ontbijt bestaat uit diverse broodsoorten van de lokale warme bakker, cereals, vlees en kaaswaren,  streekproducten, fruit, verse sap/smoothies, vers eitje van eigen kippen en natuurlijk onze diverse seizoensproducten van eigen land. Laat u verassen!

Hoeve Steenenis is nog steeds een werkend agrarisch bedrijf. De vele gewassen worden hier met zorg en liefde zelf en door anderen geteeld en geoogst.

Biergerst, tarwe, diverse appelrassen, fruitbomen, bessenstruiken, kleinfruit, suikerbieten en aardappelen. In de zomermaanden worden er diverse pioenrozen en veldbloemen gesneden die verkocht worden aan huis. De moestuin levert meerdere heerlijke groentes, kruiden en gewassen op.

Van deze producten worden o.a.  jams en chutneys gemaakt. Ook kunt u de honing proeven van de bijen op het landgoed.

Daarnaast zijn er hobbydieren rondom de boerderij: de Ardense voskop schapen, Welsumer kippen, 2 hangoor konijnen, hond en de poes. Op en rond het landgoed leven diverse wilde dieren, o.a. dassen, reeën en de ijsvogel.

U kunt bij ons heerlijk slapen, badderen, ontbijten en onthaasten in een landelijke charmante ambiance.

 
 

Copyright © 2018 Hoeve Steenenis

Hide