HOEVE STEENENIS

Welkom op de site van Bed and Breakfast Landgoed hoeve Steenenis.

Bent u op zoek naar een kleinschalig gastenverblijf, super ontbijt en een warme huiselijke informele omgeving (zonder uw privacy te verstoren), om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het mooie Zuid-Limburg en onze B&B? Dan bent u bij ons op het juiste adres en bent u de gast die wij graag verwelkomen!

Te midden van het glooiende Zuid-Limburgse landschap omgeven door kastelen en landgoederen ligt onze hoeve Steenenis. Deze typisch streekgebonden carré-hoeve is landelijk gelegen net buiten het dorp Voerendaal. In de verbouwde zijvleugel van de oude hoeve is de B&B gevestigd. U bent te gast bij de 4e generatie familie Huijts. Wij vertellen graag over de streek, de historie en de mooie lokale legendes.

Vanuit de Bed and Breakfast zijn er tal van prachtige fiets en wandelroutes. Een ideale plek om te onthaasten. Samen of alleen helemaal te genieten van het bourgondische leven.

Steden zijn in de nabijheid: Maastricht, Aken, Luik, Maasmechelen, Tongeren. U kunt zelfs de trein nemen. Het treinstation is vanuit de B&B beloopbaar te bereiken met een directe verbinding naar Valkenburg en Maastricht.

De ideale uitvalbasis voor hen die natuur en rust graag afwisselen met cultuur of stedenbezoek.

 
 

Copyright © 2018 Hoeve Steenenis

Hide